DITURIA Reiseburo

Fazli Grajqevci, Prishtina

Website

038 22 99 75, 044 12 22 58

E Hane - E premte 09:00-18:00 / E shtunë 09:00-15:00

DITURIA Reiseburo

Agjencioni turistik  Dituria  eshte themeluar ne vitin 1997  dhe qe 19 vjet eshte ne sherbim te klienteve te saj.
Se pari me tri perfaqesi ne Dusseldorf , Stuttgart dhe Prishtine, pastaj ka zgjeruar aktivitetin e saj edhe ne Bielefeld dhe Ferizaj ku dhe aktualisht operon ne keto Qendra.
Sherbimet kryesore qe Agjencioni yne ju ka ofruar klienteve, kane qene fluturimet kryesisht nga Prishtina per Gjermani edhe anasjelltas , gjithmone me kompanite me te njohura Gjermane. Edhe sot vazhdojme operimet me po te njejta destinacione duke u zgjeruar me  ofrimin e sherbimeve per fluturime ne te gjitha destinacionet e rendesishme boterore.
Kenaqesia juaj, qellimi yne!
http://www.dituria.de/
Adresa: Rr. Fazli Graiqevci, 7 A, Prishtine.
t: 038 22 99 75 
m: 044 12 22 58

E shpallur ne Shërbime Profesionale