Laboratori Infeksioni

42.648482, 21.162700

A

+37744115092

08:00 - 19:00

Laboratori Infeksioni

Qendër Diagnostike e kontrollit cilësore te analizave biokimike.
Laboratori Infeksioni udhëhiqet nga Ass Dr Arben Vishaj,specialist Infektolog , Mr sci PhDc me përkushtim të lartë duke shfrytëzuar teknologjinë
më bashkëkohore nga prodhuesi Gjerman: Roche –Cobas Integra 800 ,Elecsis 2010 analizer te automatizuar për Elisa- DRG-Diagnostics .
Me një staf mjekësore të specializuar dhe laborant të lartë mjekësor ne ofrojmë shërbimet tona tash e 11 vite.
Përpjekja jonë është e vazhdueshme në ngritjen profesionale dhe teknologjike ne hap me trendët bashkëkohore duke ofrua shërbime te shpejte,
të sakte me kosto të pranueshme për rrethanat e vendit tonë .

Tel : 044 115 092
E Mail :[email protected]
www.infeksioni.com
Rr.Mark Dizdari -Prishtinë Kosovë

Analiza Laboratorike
Analiza Biokimike komplet përmes sistemit te automatizuar Cobas Integra 800 nga prodhuesi Roche ne me cilësi te larte bëjmë te gjithat analizat rutine biokimike dhe proteinat specifike,për një kohe te shkurtër dhe me cilësi maksimale . më shumë

Ultrazëri
Dr Arben Vishaj me përvoje te arritur ne qendra Europiane përmes aparaturës moderne Logiq P6 GE kryen ultrazërin diagnostik dhe intervent..
Qe nga vitin 2011 me sukses ne kliniken infektive ne Prishtinë ka konsoliduar ekosonografine intervente duke aplikuar për here te pare Biopsinë e cakut te mëlçisë dhe njëherit duke qene personi referent ne aplikimin e biopsisë së mëlçisë nen përcjellje ekosonografike, më shumë

Infektologu
Ne Ordinancen specialstike  “Infektologu”
Ne ofrojmë vizita specialistike infektologjike dhe konsultative  për pacient tonë dhe  për shërbimet  tjera specialsitke.
Shërbimet tona janë te shpejta dhe me konfidecë të lartë  për pacientin, duke ofruar vizite specialsitike qe janë të mbështetur nga infrastrukture moderne laboratorike që ne e posedojmë .

Është viti i dyte qe ne ofrojmë shërbime specialsitike  infektologjike për Spitalin Amerikan në Prishtinë duke ofruar konsulte dhe duke  qene afër pacienteve te spitalizuar ne sektorin privat 

 

Vizituar 7011 herë, 2 Vizita sot