Agjent/e Shitje dhe Marketingu Kosovë

Prishtinë

Full Time

Vizito uebsajtin e kompanisë

Europe Agency

Pershkrimi i Punes

Për të gjithë ata që kanë ambicje për të punuar në fushën e marketingut dhe shitjeve, Europe Agency Kosovo shpall konkursin për pozicionet e punës si më poshtë në gjithë Kosovën.

Pozita: Agjent/e i shitjes

Vendi i punës: Prishtine, Prizren, Gjakove, Gjilan, Peje, Mitrovice, Ferizaj.

Përgjegjësitë:

 • Të jete i afte ne  prezantimin e programit
 • Të ketë aftësi të mira të komunikimit
 • Të përcjelle konkurencën
 • Të raportoje të dhënat ditore
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve
 • Njohuri shumë të mira në kompjuter
 • Mbikqyrë dhe kordinon procedurat administrative në zyrë
 • Aftësi për të punuar në një mjedis dinamik
 • Të ketë njohuri shume te mira te programeve te kompanisë
 • Të kryejë fushatë të drejtpërdrejtë të marketingut në vende të ndryshme të tilla si qendra biznesi, qendra tregëtare, ekspozita dhe ngjarje të veçanta.

Kualifikimet:

 • Të ketë të mbaruar ose të jete aktiv në studime: Marketing-Menaxhment ose Marrëdhënie Ndërkombëtare
 • Së paku 1 vit përvojë puneshitje në terren, përparësi do të kenë kandidatët të cilët kanë punuar me shitje;
 • Patent shoferi kategoria B është përparësi
 • Të ketë njohuri në gjuhën Anlgeze.

Benefitet:

 • Pagë konkuruese në bazë të performancës
 • Kontratë pune e rregullt dhe afatgjatë
 • Siguracione  të mbuluara
 • Benefite në bazë të performancës

Si të aplikoni:

Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Agjent/e i shitjes” në adresen e emailit: [email protected]
Apliko