Faveda

Hajrullah Abdullahu, Prishtinë, Regjioni i Prishtinës

A

+38649131421

09:00 - 19:00

  • FAVEDA
    është kompani nga Sarajeva që mirret me prodhimin dhe përpunimin e bimëve mjekësore në malet ekologjikisht të pastra të Bosnje dhe Hercegovinës.
    Faveda mbledhë bimët në male ekologjikisht të pastra të Bosnje dhe Hercegovinës.Përgjegjësia ndaj mjedisit ku bëhet mbledhja e bimëve konfirmohet me certifikata: Organic, HACCP dhe HALAL.Faveda është e pajisur me pajisje moderne dhe laboratorë kështu ofron produkte të sigurta,cilësore dhe efikase.
    Misioni i Favedës është të bëjë lidhjen midis mjekësisë bimore tradicionale dhe SHKENCORE , nën syrin vigjilent të ekipit te farmacistëve,mjekëve dhe biologëve.
    +386 49 131 421

Vizituar 8704 herë, 1 Vizitë sot