Tina Hair studio

Rrustem Statovci, Prishtina

Website

+37744862971

09:00 - 20:00

Tina Hair studio

  • Depilim
  • Fenirim
  • Frizura
  • Makeup
  • Manikyr
  • Masazh i fytyrës
  • Pedikyr
  • Premje

Tel : +377 44 862 971
Rrustem Statovci, Prishtinë

E shpallur ne Bukuri & Shëndet, Qendra Estetike dhe Sallon Bukurie