Lesna InDesign

42.555171, 21.128417

A

+37744506314

LESNA është ndërmarrje private e cila I ka filluar aktivitetet e saja qysh në vitet e 80-ta, si një degë regjionale e kompanisë së mirënjohur “Lesna” nga Sllovenj Gradec në Slloveni. Pastaj në vitet e 90-ta u transformua në ndërrmarrje private dhe qysh atëherë vepron në sektorin privat të Kosovës. Aktivitetet kryesore të kompanisë përfshijnë prodhimin, tregtinë, ndërtimtarin dhe investimet.

LESNA InDesign është sektor e cila merret me prodhim e inventarit te brendshëm:

Prodhon:

  • Kuzhina
  • Dhoma dite
  • Dhoma gjumi për të rritur
  • Dhoma gjumi për fëmij
  • Zyre etj.

Vizituar 5989 herë, 1 Vizitë sot