Mega Medium

Perandori Dioklecian, Prishtinë

A

+37744174227

Mega Medium

Mega Medium është kompania e vetme në Kosovë
që ofron shërbimin më të ri të reklamimit
në hapësirë të hapur me anë të LED monitorëve digjital.
Ky është një sistem unik reklamimi në Kosovë dhe Regjion.

Vizituar 4733 herë, 1 Vizitë sot