Qefsere Osmani

Dervish Hima, Prishtinë, Regjioni i Prishtinës

A

+37744396291

Hënë-Shtune 09:00 - 18:00

Fashion designer Qefsere Osmani

  • Veshje dhe këshilla lidhur me modën
  • Për:
    • fëmijë
    • meshkuj
    • femra(për evente të ndryshme, darsma, matura etj.)

Vizituar 5024 herë, 5 Vizita sot