New Port Transport

Anton Çetta, Fushë Kosovë

A

+37744199118

08:00 - 16:00

New Port Transport

Kompania jonë është themeluar ne vitin 2002 në Prishtine.

Nga viti 2002 New Port Transport  bënë  transportin e mallrave nga Turkia

Si dhe nga viti  2016 ka filluar ta shtrije flotën edhe ne tregun Europës  me mbi 40 kamjon.

 

+37744199118
+38649822385

Vizituar 5863 herë, 2 Vizita sot