DDPRINT

Adrian Krasniqi (Lagjia e Muhaxherëve)

Website

+37744507854

E Hane - E premte 09:00-18:00 / E shtunë 09:00-15:00

DDPRINT Prishtinë :

+386 49 507 854
+377 44 507 854
[email protected]
[email protected]
Rr.Adrian Krasniqi ,Prishtinë – Kosovë

E shpallur ne Meteriale për shtyp dhe Shtyp & Dizajn